Bestil arkivalier i Gribbas

I opens in a new windowGribbas finder du registreringer over arkivets kommunale arkivalier. Det er fx sognerådsprotokoller, fattigprotokoller, eksamensbeviser og kassebøger.

I oktober 2019 har vi åbnet for bestillingsmodulet i Gribbas. Når du er oprettet som bruger, kan du bestille arkivalier frem fra vores magasin til brug på arkivet. Ekspeditionstiden er op til to hverdage.

Vi er slet ikke færdige med at registrere de kommunale arkivalier. Derfor er der stadig meget materiale, som du ikke kan finde i Gribbas. opens in a new windowKontakt os, hvis du leder efter noget, der ikke kan ses i Gribbas.

opens in a new windowOpret brugerprofil i Gribbas

 

Tilgængelighedsfrist på 75 år

Mange arkivalier indeholder oplysninger om enkeltpersoners private forhold. De er beskyttet af arkivloven, indtil arkivalierne er 75 år gamle.

Hvis du ønsker at se arkivalier, der er underlagt tilgængelighedsfrist, skal du søge om adgang efter arkivloven. Det gør du ved at skrive til arkivet via Digital Post.

opens in a new windowLæs mere om arkivlovens adgangsfrister og om at søge adgang.

Find fotografier og private arkivalier

Søger du et billede af dit hus eller din bedstefar? Leder du efter en virksomheds regnskaber? Så skal du søge på opens in a new windowarkiv.dk