Bliv frivillig

17 mennesker er frivillige på Gribskov Arkiv. De interesserer sig alle for lokalhistorie og bibringer arkivet vigtig viden om kommunens lokalområder. Du kan også være med!

 

Et arbejdsfællesskab

De fleste frivillige arbejder med registrering af arkivalier og skanning af billeder. Særligt med hensyn til billederne er deres kendskab til kommunens store og små hjørner uvurderlig – takket være de frivillige får vi sted- og personbestemt mange billeder.

 

Mange typer af opgaver

Andre frivillige arbejder med dokumentation af nutiden til gavn for eftertiden. Det kan være ved at fotografere bygninger og landskaber i kommunen, eller ved at interviewe de nuværende gribskov-borgere om deres erindringer eller hverdag. Nogle bidrager med gøremål som at sætte nyordnede arkivalier på plads eller andre praktiske opgaver.

Vi kan også bruge frivillige, der har mod på at lave podcasts eller prøve kræfter med andre former for historieformidling.

Gribskov Arkivs frivillige 2019

Arkivet afholder flere fællesarrangementer for de frivillige i løbet af året, blandt andet sommerudflugt og julefrokost.

Foto af arkivets frivillige efteråret 2016

Vil du også være med? Så kom gerne forbi og se arkivet og få en snak med os – eller ring til arkivleder Pernille Sonne på 72 49 70 87.